Football Manager 08 Forum Ligi

Forum naszej ligi

• Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

Witamy. Zapraszamy również na portal ligi http://fm08league.dbv.pl ZACZYNAMY 13.02.10r.
  • Index
  •  » Wywiady
  •  » Wywiad z Adrianem (nowym managerem HSV)

#1 2010-02-04 15:35:58

Frohus

Administrator

Punktów :   

Wywiad z Adrianem (nowym managerem HSV)

Red: Jak się czujesz w roli nowego trenera HSV ?

Adrian: Jest mi bardzo miło, że zostałem trenerem tego zespołu. Mierzymy wysoko, celujemy w mistrzostwo Niemiec.

Red: Jak Podoba ci się atmosfera na HSV-nordbank-arena?

Adrian: Atmosfera jest tu wyjątkowa, w żadnym polskim klubie nie spotkałem się z czymś takim. W końcu spotkałem ludzi, którym na futbolu bardzo zależy.

Red: Uważasz że ten skład może wywalczyć mistrzostwo? To jest Bundesliga tutaj przynajmniej 10 zespołów może wygrać ligę.

Adrian: No oczywiście bez ruchów transferowych się nie obędzie. Mam już kilku piłkarzy na oku, moi scouci będą im się bacznie przyglądać, a ja poczynię pewne ruchy w tę stronę.

Red: Możesz nam zdradzić komu się przyglądasz? Stawiasz na doświadczenie czy też na młode wilki ?

Adrian: Lubię, gdy w składzie mam mieszankę młodych oraz doświadczonych piłkarzy. Będę starał się znaleźć najodpowiedniejsze zestawienie na mecz, będzie decydować dyspozycje w dany dzień.

Red: Jakieś konkretne cele na oku ?

Adrian: Szukam perspektywicznego bramkarza i napastnika. Nie pogardziłbym też bocznymi obrońcami. O nazwiskach narazie nie będę wspominał.

Red: A więc powodzenia w drodze po mistrzostwo i dziękuję za wywiad.

Adrian: Ja również dziękuje

• Index
  •  » Wywiady
  •  » Wywiad z Adrianem (nowym managerem HSV)

Stopka forum

RSS